Om meg

Hei og velkommen til Stjernehimmel design!


Mitt navn er Silje Hammer og er personen bak Stjernehimmel design. Jeg bor i Drammen sammen med mannen min og våre tvillingjenter på 7 år. Jeg produserer og selger unike håndlagde produkter til barnerom, hovedsakelig produkter som kan relateres til temaet himmelen, slik som regnbuer, stjerner, måner og regndråper. 

Ideen oppstod høsten 2020 etter å ha fått utallige tegninger med hjem fra barnehagen med regnbuemotiv. Etter å ha gjennomført x-antall hobbyverksted med barna det siste halvåret ble vi enige om å lage dekorasjon til deres rom, og valget falt da, naturligvis, på å lage en regnbue. Regnbuen ble både de og jeg så fornøyd med at det resulterte i en Instagramkonto: Stjernehimmel design. Responsen var overveldende og her er jeg i dag. Så tilfeldig men så gøy. 

Produktene er håndlaget med kjærlighet og kan bestilles i valgfrie farger. Et utvalg av ulike fargekombinasjoner finnes her i nettbutikken men dersom du ønsker andre fargesammensetninger er det muligheter for å kundetilpasse produktene. Ta da kontakt med meg på Instagram: Stjernehimmel_design. Har du ikke Instagram kan du kontakte meg pr mail: [email protected]. Jeg hjelper deg gjerne!


Tusen takk for at du klikket deg inn på nettsiden! Følg meg gjerne på Instragram og del gjerne bilder av produktene med meg. 


-   Silje   -